Bert Story vestiging Waardenburg.

Hartelijk welkom!

Bert Story is uw officiële BMW en MINI dealer en Erkend Service Partner met vestigingen in Waardenburg, Nijmegen en 's Hertogenbosch. Daarnaast heeft Bert Story ook een eigen schadeherstelbedrijf in Waardenburg. Als lid van Focwa kunnen hier beschadigde BMW of MINI automobielen volledig in de oorspronkelijke staat teruggebracht worden. Dankzij innovatieve reparatiemethodes is het ook mogelijk om kleine schades te herstellen tegen in verhouding geringe kosten.  

  

Missie

Onze missie is het bieden van individuele en hoogwaardige mobiliteit in de exclusieve segmenten van de automobielmarkt. Grotendeels op basis van het dealerschap voor BMW en MINI producten en dienstverlening, worden de navolgende bedrijfsactiviteiten, verdeeld over de verschillende bedrijfsonderdelen, gevoerd:

- verkoop en service van nieuwe en gebruikte BMW en MINI automobielen
- verkoop van onderdelen en accessoires
- verkoop van service (onderhoud en reparatie)
- verkoop van plaat- en spuitwerk (schadeherstel werkzaamheden)
- verkoop van exclusieve gebruikte automobielen
- verkoop van BMW Premium Selection en MINI NEXT automobielen
- verhuur van automobielen ter vervangend vervoer
- inkoop van gebruikte automobielen (anders verkregen dan via inruil)
- bemiddeling in financiering- en lease producten  
  

  

Positionering
De positionering van Bert Story is gebaseerd op koopmanschap en gevoel voor zaken. ‘De dealer met gevoel voor zaken’ is dan ook onze slogan. Wij willen een onderneming zijn waar de klant zich thuis voelt, en waar deze klant aan den lijve ondervindt dat naar hem geluisterd wordt en dat er overeenkomstig gehandeld wordt.

De producten moeten worden aangeboden, onderhouden en zo nodig hersteld worden door gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

   

Wij willen ons positioneren als BMW dealer voor u. De centrale gedachte hierbij is het BMW Mobiliteitscentrum, waarin alle facetten van individuele en exclusieve mobiliteit worden geboden, op de beste locaties in de regio.
Daarbij wil Bert Story zich op een professioneel niveau blijven ontwikkelen in automotive retailing. Bert Story wil klant en medewerker voorgaan, inspireren en motiveren op een weg van vernieuwing in automobiliteit.

Bert Story, de dealer met gevoel voor zaken…