Smart Repair.

Innovatieve reparatiemethodes .

Bij ons kunt u terecht voor autoschadeherstel. Dankzij innovatieve reparatiemethodes en ons vakmanschap is het ook mogelijk om kleine schades te herstellen zonder dat dat enorm in de kosten loopt. Deze zogenaamde smart repair methode (slimme reparaties) zorgt ervoor dat de kosten veelal ruim onder de no-claim blijven. De ideale oplossing om uw auto in topconditie te houden. Graag adviseren wij u persoonlijk en maken wij een passend voorstel.

Slimme reparaties vakkundig uitgevoerd...
Wij zijn een allround schadebedrijf dat met enthousiasme geleid wordt. Wij werken met een ervaren team vakmensen, dat werkt met moderne apparatuur en elke autoschade volledig kan herstellen. In deze folder presenteren wij enkele slimme technieken waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Dergelijke technieken zijn flink kostenbesparend en milieuvriendelijk. Houdt uw auto bij ons in topconditie met slimme reparaties....

Spot-repair.
Spot-repair is dé oplossing voor kleine beschadigingen ter grootte van een 2 eurostuk, zoals krassen van sleutels, lichte parkeerschade enz. De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is. De gehele reparatie is hierdoor niet groter dan de oppervlakte van één tot anderhalf A4-papiertje.

Steenslag reparatie.
Steenslag blijft lastig, maar is niet te voorkomen. Maar gelukkig is er wel wat aan te doen. Door middel van een geavanceerd minispuitje kunnen wij de steen-inslag opvullen met lak. Vervolgens poetsen we de overtollige lak vakkundig weg.

Bumper reparatie.
Ook kunststofreparaties zijn mogelijk, waarbij het aanbrengen van structuur en het terugkrijgen van de oorspronkelijke kleur voorop staat. Onderdelen die gerepareerd kunnen worden met het reparatiesysteem zijn bijvoorbeeld bumpers, deurbeplating, dorpellijsten, afdekplaten, deur- en daklijsten en de tunnelbak. Deze plaatselijke reparaties besparen flink in de kosten!

Uitdeuken zonder spuiten.
Kleine deukjes zijn vaak te verwijderen zonder het beschadigde deel te spuiten. Via de binnenzijde van de carrosserie wordt de deuk opgezocht en met speciale technieken eruit 'gewreven'. Door deze snelle, milieuvriendelijke methode vallen de reparatiekosten flink lager uit. Niet elke deuk komt voor de reparatiemethode in aanmerking. Onze schade-expert geeft u graag gratis advies en een prijsopgave.

Ruit reparatie.
Als u een sterretje in uw vooruit heeft, kunnen wij dit zeer goed herstellen. Door de speciale reparatiemethode is het sterretje nagenoeg niet meer te zien en u voorkomt doorscheuren. Blijft u echter niet te lang doorrijden met uw beschadigde voorruit, want het risico van doorscheuren is groot en zo gebeurd.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met het plaatsen van een geheel nieuwe vooruit.

Wilt u meer informatie over ons Schadeherstelbedrijf? klik dan HIER