Schadeherstel.

Behoud van waarde.

Kwaliteit, veiligheid en behoud van waarde. Dat garanderen wij bij het herstellen van schade aan uw BMW of MINI met een certificaat.

Erkend BMW en MINI Schadeherstel
Onze ervaren medewerkers werken met geavanceerde apparatuur en originele onderdelen aan uw BMW of MINI. Daardoor kunt u weer rekenen op de betrouwbaarheid van alle veiligheidssystemen. Op de herstelde schade krijgt u sinds april 2004 vier jaar garantie en alle fabrieksgaranties blijven van kracht.

De reparatiekosten kunnen door de verzekeringsmaatschappij direct aan ons worden betaald, zodat u het schadebedrag niet hoeft voor te schieten. En u heeft bovendien de zekerheid dat de herstelde schade geen nadelige gevolgen heeft voor de inruilwaarde later.

Smart Repair
Dankzij innovatieve reparatiemethodes en ons vakmanschap is het ook mogelijk om kleine schades te herstellen zonder dat dat enorm in de kosten loopt. Voorbeelden hiervan zijn: spot-repairs, steenslag reparaties, ruit reparaties, etc. Voor meer informatie over Smart Repair en de verschillende mogelijkheden klik HIER.

Wilt u meer informatie over ons Schadeherstelbedrijf? Klik dan HIER!

Ruit stuk buiten onze openingstijden?
Buiten de normale openingstijden van Bert Story belt u 0800-0357: de BMW Service Centrale schakelt dan een landelijk werkende, mobiele glasservice in.