Personeelsvereniging van Bert Story loopt voor Rode Kruis en KiKa.

 

Geldermalsen/Waardenburg -Zaterdag 16 april vond in Geldermalsen, tijdens de 19e Rode  Kruis Bloesemtocht, de 3e sportdag van de PV van Bert Story plaats. Onder het motto " sporten voor het goede doel" had het bestuur dit jaar de Bloesemtocht uitgekozen om haar jaarlijkse sportdag rond deze wandeltocht te organiseren.

 

Drie doelen in een

Het doel om 1000 km voor het goede doel te lopen, bleek te ambitieus. Met een groep van zo'n 25 enthousiaste leden, partners, familieleden en 3 honden is in totaal 262 km gelopen, maar het deerde de groep allerminst. Integendeel, het weer, een gematigd zonnetje en een heerlijke looptemperatuur, maakte veel goed.

Maar de meeste indruk maakte het bekend maken van het door hen zelf ingezamelde bedrag voor de goede doelen. Door hun deelname aan de Bloesemtocht steunde de PV het goede werk van het Nederlandse Rode Kruis. Door de persoonlijke inzamelingen onder collega's, klanten, familie en kennissen werd in totaal een bedrag van rond de € 1500,- bijeen gebracht voor de stichting KiKa.

 

 

Het derde goede doel: een leuke en gezellige sportdag, ook dat doel werd gehaald.