Automobielbedrijf Bert Story en N.E.C.

In de jaren tachtig deed de commercie langzaam maar zeker haar intrede in het betaalde voetbal. Shirtreclame en andere vormen van sponsoring zorgden er voor dat betaalde voetbalclubs hun financiële basis konden verstevigen en op die manier betere spelers konden aantrekken. Bij N.E.C. ontbrak het in die tijd aan middelen om blijvend op het hoogste niveau te acteren. De club pendelde op en neer tussen eerste en eredivisie. Medio 1987 besloot de toenmalige voorzitter Henk van de Water samen met een aantal getrouwen tot de stichting van een consortium van zorgvuldig geselecteerde ondernemers onder de naam Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN), oftewel de N.E.C. Business Associates.In de afgelopen twintig jaar is voetbal altijd de rode draad gebleven bij de OSRN. De drukbezochte thuiswedstrijden van N.E.C. zijn voor leden bij uitstek geschikt voor relatiebeheer en zakelijk netwerken. Naast het bezoeken van de thuiswedstrijden van N.E.C, biedt het lidmaatschap van de OSRN ook vele andere voordelen in de vorm van een grote diversiteit aan zakelijke contactmomenten.

Automobielbedrijf Bert Story zit sinds 2001 bij de OSRN en dus ook bij de eredivisie voetbalclub N.E.C. waar wij aktief meedenken en meedoen in de activiteiten die georganiseerd worden. Zo heeft automobielbedrijf Bert Story de traditie teruggebracht met een snertrit, zoals wij dat noemen. Dit is een puzzelrit, waarbij onderweg onder het genot van een kop erwtensoep de ervaringen worden uitgewisseld over de verschillende auto's en belevingen.
Alle thuis- en eventuele uitwedstrijden worden bezocht door een van onze medewerkers uit Nijmegen. U weet vast hoe dat gaat, als er door mannen onder elkaar over voetbal en auto's wordt gesproken. En van dit laatste weten wij natuurlijk alles af als het gaat om een BMW, een MINI of een top occassion.