Communicatie en navigatie.

Helemaal van deze tijd.

BMW biedt een groot aantal telematicadiensten en navigatieoplossingen. Het in Duitsland al operationele BMW Assist geeft u op het juiste moment de juiste informatie. BMW Online – nog niet in Nederland – biedt webbased mobiliteits- en serviceoplossingen in de auto. En met de splitscreen functie heeft u meer plezier van uw navigatiesysteem. De laatste editie digitale wegenkaart naar uw reisdoel vindt u met de zoekfunctie of via de nieuwsbrief. Dat alles voegt een nieuwe dimensie aan het begrip mobiliteit toe.

Digitale wegenkaarten van BMW.
Actuele verkeers- en toeristische informatie voor geheel Europa makkelijk en snel te vinden. De digitale wegenkaarten voor BMW navigatiesystemen zijn verkrijgbaar op CD of DVD en worden tweemaal per jaar geactualiseerd. Met de zoekfunctie vindt u de voor uw reisdoel benodigde CD’s of DVD. Die zijn verkrijgbaar bij uw BMW Service Partner. Met de BMW nieuwsbrief kunnen we u regelmatig informeren over nieuwe uitgaven en update’s van de digitale wegenkaarten.

Twee functies in één oogopslag.
In de splitscreen modus kunt u de informatie en de functies van digitale wegenkaarten nog beter benutten. De comfortabele tweedeling van het beeldscherm maakt het mogelijk gelijktijdig de kaart en de routeaanwijzingen in symboolvorm in het oog te houden. Ook kunt u tegelijkertijd andere informatie opvragen. Het gebruiksgemak is daarmee sterk verbeterd. Vraag uw BMW Service Partner naar de mogelijkheden om bestaande navigatiesystemen hiermee op te waarderen.